ringe
arrow

Ture

Her er en oversigt over vores ture

Byturen
length

5 km

pace

5 min/km

price

100 DKK

Byturen

Ruten er ca. 5 km. Her vil vi løbe rundt i Aalborgs indre by.  Vi vil passerer de steder man virkelig bør se i Aalborg.
På denne tur vil vi løbe langs det smukke havneområde, hvor nogle af Aalborgs mest spændende bygninger findes. Herunder Havnehuset, Skibet Elbjørn, Utzon Centret, Kulturhuset Nordkraft og det nyopførte Musikhus.
Hastigheden på løbeturen vil blive tilpasset deltagernes løbeniveau, og vi er tilbage igen indenfor 1 ½  time inkl. pauser.

Book nu
Limfjordsturen
length

5 km

pace

5 min/km

price

100 DKK

Limfjordsturen

Ruten er ca 5 km. Dette er en skøn tur langs fjorden, hvor vi vil have det smukke vand på vores venstre side samt have fornemmelsen af at løbe i ”vandkanten”
Her passeres Aalborgs Bådehavn, den hyggelige Egholm Færge, Boligblokke med byens bedste fjordudsigt m.m.
Vi vil gøre et stop og se lidt på den ”skæve” og anderledes Fjordby. Her er der virkelig sat personlig præg på husene- et fantastisk åndehul i byen.
Der er et dejligt liv og utrolig mange aktiviteter langs vandet i Aalborg,  som vi vil opleve på denne tur.
Hastigheden på løbeturen vil blive tilpasset deltagernes løbeniveau og vi er tilbage igen indenfor 1 ½  time inkl. pauser.

Her er der god mulighed for parkering.

Book nu
Den Grønne Tur
length

5 km

pace

5 min/km

price

100 DKK

Den Grønne Tur

Er du mere til at løbe i naturen, i det skønne grønne, så har Aalborg den smukkeste natur ikke langt fra byens centrum.
Her vil vi starte ud fra det helt spektakulære Kunstmuseum KUNSTEN. Derfra vil vi løbe op mod Aalborgs varetegn Aalborg Tårnet, hvor der er en fantastisk udsigt over byen.
Bliv ikke forskrækket hvis vi møder dådyrene og alle kragerne i Mølleparken. Trods det, at vi er så tæt på centrum, så er der et rigt dyreliv i skoven. På vejen passeres Aalborg Zoo, hvor dyrene vil hilse på os.
Hastigheden på løbeturen vil blive tilpasset deltagernes løbeniveau og vi er tilbage igen indenfor 1 ½  time inkl. pauser

Her er der god mulighed for parkering.


Book nu