Salgs og leveringsbetingelser

Ved at acceptere Running Aalborg´s handelsbetingelser på Running Aalborgs hjemmeside, accepterer du som kunde nedenstående betingelser:

Kunden forstår og accepterer følgende vilkår:

Jeg vil gerne deltage i en Running Aalborg aktivitet.

Jeg forstår at Running Aalborg’s aktiviteter er fysiske aktiveteter.

Jeg er i god fysisk form og i stand til at tilbagelægge de givne distancer i de givne hastigheder, som nævnt på hjemmesiden for den aktivitet jeg er booket på.

Jeg forstår at hvis jeg på nogen måde ikke er i stand til at løbe Running Aalborgs tours i det givne tempo og den givne distance, har Running Aalborg ret til at afvise mig og andre jeg har måtte booke på en tour, fra det resterende af løbeturen, uden nogen form for økonomisk kompensation.

Jeg er i god fysisk form og jeg kender mine fysiske grænser godt nok, til selv at sige fra eller stoppe inden jeg eventuelt bliver skadet eller på anden måde fysisk forhindret i at deltage på Running Aalborg’s tours.

Jeg forstår at samtlige ruter er åben for normal traffik og jeg er selv ansvarlig for at begå mig korrekt i trafikken.

Jeg forstår at der ikke er nogle vandstationer på turene.

Jeg vil løbe i overenstemmelse med danske traffiklove og regulativer.

Jeg forstår at ved at acceptere handelsbetingelserne, opgiver jeg min ret til at lægge sag an mod Running Aalborg eller på anden måde søge kompensation fra Running Aalborg og dets guider.

Jeg giver min tilladelse til at billeder der bliver taget af mig selv eller andre jeg har booket en tour for, kan til enhver tid blive brugt af Running Aalborg på deres hjemmesider, sociale medier, i forbindelse med markedsføring og presse aktiviteter. Hvis du eller personer du booker for ikke vil have dine billeder benyttet, skal du informere os skriftligt inden starten på din løbeaktivitet med Running Aalborg.

Det er muligt at afbestille en tour op til 24 timer inden tourstart. Der er et afbestillingsgebyr på 50% af bookingens totale beløb og ved afbestilling indenfor 24 timer, er det ikke muligt at få refunderet noget af sin bestilling. For at afbestille skal man emaile mette@renesorensen.dk og en eventuel refundering vil blive udført i løbet af 7 arbejdsdage.

Betaling forgår når i ankommer på løberutens startpunkt. I kan betale med Dankort eller kontant. Hvis der anvendes Euro koster turen 15 euro

Running Aalborg og andre personer eller organisation i samarbejde med Running Aalborg, kan på ingen måde gøres erstatningsansvarlig i forbindelse med uheld, vejrforhold, tourinhold eller andre aktiviteter og services som Running Aalborg udbyder. Running Aalborg kan derfor ikke pålægges ansvar for skader eller tab, der eventuelt måtte forkomme i forbindelse med vores aktiviteter, hverken før, under eller efter en potentiel aktivitet.

I tilfælde af at du registerer andre gæster eller booker på vegne af andre løbere, bekræfter du at du har fuld ret og autoritet til at gøre dette, og at de personer du booker for accepterer samtlige forhold i Running Aalborgs handelsbetingelser.

Running Aalborg kan på ingen måde gøres erstatningsansvarlig eller på anden måde ansvarlig for fejl og mangler på vores hjemmesider, sociale medier etc. Running kan på ingen måde gøres ansvarlig for eventuelle substitut services eller tab som en kunden eller 3. part måtte have i forbindelse med en løbeaktivitet med Running Aalborg eller brug af vores hjemmeside.